26. května 2016

Jak se hledá bydlení s Flatio? Přečtěte si osobní zkušenost sympatické mladé rodiny!

Hledání vhodného bydlení je běh na dlouhou trať. Ne všude jsou nabídky aktuální a ne vždy člověk narazí na solidního majitele či realitní kancelář. A když nový byt nevyhovuje, dát výpověď může být velký problém. Tyto nepříjemné situace se však dají elegantně obejít, když člověk ví, kde hledat. Stejně jako paní Guziková, která dnes už spokojeně bydlí i se svojí rodinou v novém krásném bytě! 


Jak jste se dozvěděli o Flatio? 
Na internetu, asi po týdnu pátrání jsem našla Flatio.


Jak dlouho jste už hledali bydlení?
Intenzivně týden, jinak průběžně cca měsíc.

Jaká byla Vaše kritéria při hledání bydlení (lokalita, dispozice, velikost, cena)?
Hledali jsme byt o dispozici 3+1 nebo 2+1 v dostupnosti metra, blízko do práce i k rodině, vhodný pro 2 malé děti, max 20 000 Kč měsíční nájem včetně poplatků

Co říkáte na naše virtuální prohlídky bytů. Byl to pro Vás problém, že byt neuvidíte osobně, nebo právě naopak?
Virtuální prohlídka mi maximálně vyhovovala - zabere pár minut, můžu se několikrát vrátit, ukázat byt manželovi třeba v deset hodin večer.  Zatímco na osobní prohlídku se musí člověk dostavit - je to náročnější.

Když jste přišli do nového bytu, vypadal přesně tak, jak jste ho mohli vidět na fotkách a virtuální prohlídce na Flatio.cz?
Naprosto stejně. Už jsem věděla, jak to bude vypadat, a přesně tak to vypadalo.

Jak hodnotíte domluvu s majitelem bydlení?
Naprosto v pořádku.

Jak jste spokojeni s aplikací Mé bydlení?
Vyhovuje. Jak to je, je to dobré.

Doporučili byste Flatio?
Určitě, protože máte výborný servis. Nejenom, že si to všechno člověk může prohlédnout na internetu, ale jste asi první firma po strašně dlouhé době, kdy máme s manželem pocit, že o nás opravdu někdo pečuje, že někoho zajímáme a že se nám někdo skutečně snaží pomoct.

Jak byste popsali Flatio jednou větou?
Flatio je prostě opravdu výborný PARTNER k hledání střednědobého bydlení. PARTNER je podle mě to nejzásadnější slovo - nic mi nenutíte, vše řešíme spolu, je tam skutečná snaha.

Jaké jsou pro Vás největší výhody pronajmutí bytu přes Flatio?
Výborné služby prakticky za nulovou provizi. Vše si v klidu můžu prohlídnout na internetu, popřemýšlet o tom a pak se v klidu rozhodnout.

Chcete nám něco vzkázat?
Velké díky za to, že jsme se s dětmi ubytovali takhle jednoduše na úžasném místě!

0 komentářů :

Okomentovat